Kiszállítás

Egy fogorvos-fogtechnika kiegyensúlyozott munkakapcsolatban létfontosságú a kiszámíthatóság. Éppen ezért hoztuk létre azt a kiszállítási rendszert, amely maximális biztonságot és kiszámíthatóságot nyújt Önnek. A e-munkalapunk segítségével pedig még pontosabbá teheti megrendeléseinek elkészítését és kiszállítását.

A Ducza Labor e-munkalap rendszeréről itt olvashat további részletek:

A rendszer tehát így szól:

    • Amennyiben Ön a megrendelését (telefonon vagy e-munkalapon) az adott munkanapon (hétfőtől csütörtökig) 11:00-ig adja le, úgy a futárunk még aznap elszállítja Öntől a lenyomatot és annak feldolgozása is elkezdődik azon napon, így ez a vállalási határidő első napja.

 

    • Amennyiben Ön a megrendelését (telefonon vagy e-munkalapon) az adott munkanapon (hétfőtől csütörtökig)  11:00 után  adja le, úgy a futárunk lehetőleg még aznap vagy a következő munkanap délelőttjén elszállítja Öntől a lenyomatot és a annak feldolgozása a következő munkanapon kezdődik el, így ez a vállalási határidő első napja.

 

    • Amennyiben Ön a megrendelését (telefonon vagy e-munkalapon) pénteken      11:00-ig adja le, úgy a futárunk még aznap elszállítja Öntől a lenyomatot és  annak feldolgozása is elkezdődik azon napon, így ez a vállalási határidő első napja. (Természetesen a hétvégi napok nem számítanak bele a vállalási határidőbe)

 

  • Amennyiben Ön a megrendelését (telefonon vagy e-munkalapon) pénteken 11:00 után adja le, úgy a futárunk lehetőleg még aznap vagy hétfőn délelőtt elszállítja Öntől a lenyomatot és annak feldolgozása a hétfői munkanapon kezdődik el, így ez a vállalási határidő első napja.